Rådgiver/ spesialrådgiver

Søknadsfrist: 10. oktober 2024

Vi søker deg som ønsker å jobbe med næringspolitikk og kommunikasjon for bransjer i stadig utvikling og vekst. Vi lover deg spennende dager i skjæringspunktet mellom næringsliv, kommunikasjon og politikk.

Arbeidsoppgaver

Til beste for våre medlemmer leter vi etter deg som kan sørge for innsikt og kunnskap i tillegg til å tydeliggjøre vår politikk overfor ansvarlige myndigheter. Forbundets medlemmer har sitt virke både til havs og på land. Innsikt innen energi, om kraftmarkedet og kunnskap om kraftforedlende industri er en forutsetning. Vi er gjerne etter den kollegaen som kan kraftfeltet godt og har innsyn i industriens virke og rammevilkår.

Du vil bli en del av samfunnspolitisk avdeling i forbundet. En avdeling som jobber hver eneste dag med å skape et godt beslutningsgrunnlag for våre tillitsvalgte og tydeliggjøre vårt ståsted. En del reising må regnes med i denne stillingen.

Kvalifikasjoner

Relevant høyere utdanning
Kunnskap om og erfaring innen politiske prosesser
God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, også på engelsk.
Erfaring fra kommunikasjon/politikk/påvirkningsarbeid i bedrift, organisasjon eller parti vil være fordelaktig

Personlige egenskaper

Du arbeider selvstendig
Du er analytisk, og setter deg raskt inn i nye saker
Du er fleksibel
Du arbeider strukturert
Du er en god kollega

Vi tilbyr

Et godt arbeidsmiljø
Ordnede lønns og arbeidsbetingelser

Om arbeidsgiver

IE&FLT er et LO-forbund med om lag 80.000 medlemmer. Vi er en sammenslåing mellom Industri Energi (IE) og Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT), og er Norges største forbund for ansatte innen olje, gass, landindustri, ledelse, teknikk og arbeidsinkludering.
Våre medlemmer arbeider i bransjer som står for 80 prosent av den norske eksportverdien. Vi er et fagforbund i store konserner og bedrifter som Equinor, Norcem, Jotun, Aker BP, Halliburton, Hydro, Yara, Elkem, GE Healthcare, Ekornes, Statens vegvesen og Forsvaret.
Vi er omtrent 130 ansatte fordelt på våre kontorer i Oslo, Stavanger, Brussel og fem regionskontorer.
Les mer på www.industrienergi.no og på www.flt.no